Tisdag

 
Jag är otroligt trött idag. har varit vaken i 2 timmar men inte lyckats piggna till ändå. :) Och en fruktansvärd huvudvärk på det med, usch.
Men ska strax äta lite frukost, sedan ta hand om lite småsaker här hemmma. Tänkte ta mig en promenad senare med, se om det kanske får mig att bli lite piggare & få huvudvärken att försvinna. 
Annars inga planer, kolla lite jobb osv som vanligt! :)

Ha en bra dag ♥

Kex

 

Bilder från helgen!

 
Har haft en riktigt bra helg! ♥
 
 

Sunny Sunday

 
Åh vilken härlig lördag det blev! Lite shopping i både Söderköping & Norrköping, sedan åkte vi hem och fixade här hemma, åt god mat, såg på film och åt chips & dipp! :) På kvällen kom dock ett litet åskoväder igen, men det höll inte i sig länge. 
Idag är det i alla fall soligt igen, och säkert varmt. Mattias föräldrar kommer hit idag & hjälper oss bygga staket, blir säkert att ta en fika & så med :) Annars finns inga planer för dagen, tar den nog mest som den kommer :)
 
Visar bilder från helgen & svarar kommentarer imorgon!
 
Ha en bra söndag! ♥

God Morgon Lördag!

- Några fler bilder på Mattias familjs hundar från när vi var hundvakt-
 
Idag vaknade jag tidigt, till & med innan Mattias. Har gjort honom lite kaffe nu som han sitter i sängen och dricker medans jag gör ett snabbt inlägg här :) Soligt väder idag också, skönt! Blev inte riktigt som vi tänkt igår, vi stannade hemma och lagade mat, såg två bra filmer (The Purge & Dark Shadows) och drack lite gott, mys! ♥
Så vi tänkte försöka ta oss in till Norrköping idag istället och titta runt lite, bara hoppas min jäkla magvärk inte blir värre. Så nu tänkte jag tvätta håret, slänga på lite smink och äta frukost så är jag redo för dagen! :)

Ha en bra lördag!  ♥

Fredag!

 
Underbart väder idag, Äntligen! :)
Idag tog jag en lite längre sovmorgon, eftersom jag har en sån himla magvärk, det behövdes.
Nu ska jag sätta mig & äta frukost, sen måla mina naglar och tvätta håret. 
I eftermiddag ska Mattias & jag in till Norrköping en sväng och titta runt lite :) Och i helgen ska vi troligtvis sätta upp vårat nya staket, ser förjäkligt ut utan haha.
 
Orkar tyvärr inte svara några kommentarer idag, det tar jag hand om i helgen eller på måndag.
 
Ha en bra helg! ♥

Kladdkaka

 
Blev lite sötsugen denna soliga torsdag, så slängde snabbt ihop en kladdkaka, och gud så mumsig den blev! :)
Hade tänkt att lite senare testa på havrekakor, blir dom lyckade lägger jag upp dom här, om inte, bättre lycka nästa gång haha.
 

Små Förändringar

Fick för mig igår att byta gardiner i våran lilla hall på bottenvåningen, sagt & gjort. Men sedan blev det att jag även bytte i hallen på övervåningen & i sovrummet. Flyttade omkring prydnadssaker. Packade äntligen upp mina finglas & fixade till hyllan vi har bredvid Tvn. Känner mig nöjd! :)
 
Sovrum.
 
Hall, övervåning
 
Hall, bottenvåning
 
Vardagsrum
 
 Och Kex ville självklart vara med & "hjälpa till" :)
 
Ha en bra dag! ♥RSS 2.0