Måndag 7 Oktober

 
Blev inte mycket bloggande alls förra veckan, så tänkte berätta vad som hänt sen dess :)
Både onsdag & torsdag gjorde jag inget speciellt, myste omkring och styrde här hemma, städade osv. 
I fredags fyllde min andra storebror 27 år så var självklart och firade honom tillsammans med familjen, riktigt trevligt var det :) 
I lördags var vi hundvakt och Mattias systerson Jonatan var även här ett par timmar och hälsade på, så den dagen gick fort! Vi spelade spel, tog en skön promenad och kratta löv haha. Så på kvällen när vi lämnat av hundarna och Jonatan åkt hem slappa vi i soffan och hade det mysigt ♥
Igår blev vi väckta mitt i natten av Mattias syster som skulle föda, så vi åkte fort som attan hem till dom för att vara barnvakt :) Så då satt vi hela natten och spelade tvspel och såg på film, på morgonen åkte vi hem till oss för att äta frukost och fortsätta spela lite spel, innan vi lämnade barnen hos deras mormor :) Mattias och jag åkte hem och tog en powernap på en timma, men blev inte mer än så, så var fruktansvärt trött! Men på eftermiddagen åkte vi självklart in till BB och hälsade på och träffade Liam, underbart söt liten bebis! ♥
På kvällen när vi kom hem Mattias och jag så lagade vi mat, sen myste jag i soffan framför en film innan jag gick och la mig, sov i 11 timmar, tror det var ganska välbehövligt! :)
 
Idag gick jag upp klockan 9, satt lite vid datorn och nu har jag precis ätit frukost! :) Nu väntar jag på att vattnet ska bli varmt så jag kan tvätta håret och klockan 1 ska jag vara i Norrköping för ett möte om Jobbcoaching :) Vad resten av dagen bjuder på återstår att se :)
 
Ha en bra måndag! ♥

Kommentarer
Bloglovinbyte?

Innan du kommenterar:
Jag gör gärna Bloglovinbyten.
Jag fotar med en Canon Eos 550D.
Jag är inte intresserad av att delta i någon tävling.
"Hej, Allt bra?" kommentarer är onödiga och elaka kommentarer raderas.
Kontakt: Skicka ett mejl till Cupcake93@live.se, med frågor och allt som har med bloggen att göra :)

Kommentera inlägget här:

Ditt Fina Namn:
Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiceras Ej)

URL/Bloggadress:

Din Fina Kommentar:

Trackback


RSS 2.0